Paul & Norberts Tryffelbrie med tryffelsky

15 november 2007

Du behöver

Tryffelost:

  • 100 g färskost
  • 30 g brisure de truffe (hackad tryffel)
  • tryffelolja
  • salt
  • socker
  • vitpeppar

Tryffelsky:

  • 1 deciliter 1dl tryffeljuice
  • 1 dl portvin
  • 1 dl vitt vin
  • 30 g hackad tryffel

Gör så här

  1. Tryffelosten:
  2. Blanda allt till en god smet.
  3. Dela perfekt mogen brie och fyll den med tryffelosten, bäst om den får stå och vila en dag före servering.
  4. Tryffelskyn:
  5. Koka ner till en fjärdedel. Red av med stärkelse. Smaka av med salt, socker och vitpeppar till rätt balans.
  6. Utsökt med valnötsbröd till.
Kommentera receptet

Fler goda recept