Paprikapanerat kalvinnanlår med endivesallad

0 röster
4
Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 500 g kalvkött, i tunna skivor
  • 1 knippe dill
  • 1 endivesalladshuvud
  • 3 passionsfrukter
  • 1 msk paprikapulver
  • 5 myntablad
  • 2 vårlökar
  • 1 msk rörsocker
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Dela endivesalladen. Ta bort stocken i mitten. Strimla. Dela passionsfrukten. Gröp ur och blanda ner sockret. Tillsätt endivestrimlorna. Låt stå och dra ca 5 min.
  2. Vänd köttskivorna försiktigt i paprikapulvret. Stek köttskivorna på båda sidor i olivolja. Salt och peppar.
  3. Strimla löken. Strimla myntan fint. Ha ner det i salladsskålen. Plocka dillen fint och ha ner den. Blanda runt. Lägg sallad på ett fat och köttskivorna över. Häll över passionsfruktsåsen.
15 november 2007

Laddar fler recept