Paprikapanerat kalvinnanlår med endivesallad

0 röster
4
Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 500 g kalvkött, i tunna skivor
  • 1 knippa dill
  • 1 endivesalladshuvud
  • 3 passionsfrukter
  • 1 msk paprikapulver
  • 5 myntablad
  • 2 vårlökar
  • 1 msk rörsocker
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Dela endivesalladen. Ta bort stocken i mitten. Strimla. Dela passionsfrukten. Gröp ur och blanda ner sockret. Tillsätt endivestrimlorna. Låt stå och dra ca 5 min.
  2. Vänd köttskivorna försiktigt i paprikapulvret. Stek köttskivorna på båda sidor i olivolja. Salt och peppar.
  3. Strimla löken. Strimla myntan fint. Ha ner det i salladsskålen. Plocka dillen fint och ha ner den. Blanda runt. Lägg sallad på ett fat och köttskivorna över. Häll över passionsfruktsåsen.
15 november 2007
Kökets kurser

laddar fler recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

Laddar fler recept