Köket.se
Vad vill du laga idag?
Sök
Copa cabana-fisksallad
0 röster
4
Av
Nikolaj Kirk
Från
Nyhetsmorgon
Visa mer
4
4 portioner
Du behöver
300 g
torskfilé
Dressing
2
apelsiner, saften
1
lime, saften
2 msk
rörsocker
0,5 krm
cayennepeppar
2 msk
olivolja
0,5
ananas, tärnad
0,5
mango, tärnad
0,5
papaya, tärnad
0,5
avokado, tärnad
2
tomater, hackade
4
dillkvistar, hackade
Lägg till i inköpslista
Gör så här
Lägg fisken på ett fat.
Krydda med salt och peppar.
Vispa ihop dressingen och häll den över fisken. Låt det dra i 10 minuter så att fisken blir marinerad. Tillsätt så frukten och dillen och blanda allting på fatet.
15 november 2007
Kommentera receptet
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut
Spara
Läs vår kommentarspolicy
laddar fler recept...
Laddar fler recept...
Du behöver JavaScript aktiverat för att Köket.se ska fungera optimalt.
Läs mer här