Lamm med chèvre och grönsaker

Lamm med chèvre och grönsaker
Foto: Klara Desser

Lamm med chèvre och grönsaker

9 ingredienser

Klara Dessers recept på lamm med chèvre och grönsaker är hämtat ur boken Näringsrik & naturlig LCHF.

Läs mer om boken

Näringsrik & naturlig LCHF

Ingredienser

portioner
  • 500 g lammfilé
  • 1 purjolök
  • 400 g haricots verts
  • smör, att steka i
  • 50 g sötmandel
  • salt
  • peppar
  • 1 citron
  • 120 g chèvreost

Gör så här

  1. Skär köttet och purjolöken i bitar.
  2. Fräs köttet i smör i en stekpanna och purjolök och haricots verts i en annan.
  3. Lägg ihop grönsakerna med köttet och rosta mandeln för sig i en stekpanna.
  4. Peppra, salta och smaka av med pressad citron.
  5. Smula chèvren och fördela tillsammans med mandeln över köttet och grönsakerna.