Mumsig fiskburgare med korianderpesto och aioli

Mumsig fiskburgare med korianderpesto och aioli

7 ingredienser

25 min

Med hjälp av grön smakrik pesto, krämig aioli, fräscha grönsaker och rostade hamburgerbröd omvandlar du enkelt en fryst panerad fiskbit till en festmåltid.

Svegro Örtpesto Koriander

Örtpesto Koriander

I det här receptet använder vi Örtpesto Koriander. God - som om du gjort den själv!

Ingredienser

portioner
  • 4 fiskfiléer, panerade och frysta (eller färska fiskburgare)
  • 4 hamburgerbröd
  • 4 msk majonnäs
  • krispsallad
  • gurka, skivad
  • 1 burk Svegro Örtpesto Koriander
  • rödlök, skivad

Gör så här

  1. Tillaga fiskfiléerna enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Rosta hamburgerbrödens snittyta något i en torr panna (om du har tid).
  3. Bred lite av majonnäsen på underdelarna. Lägg på sallad, gurkskivor och sedan fiskfiléerna.
  4. Klicka på resten av majonnäsen och sedan pesto ovanpå. Toppa med rödlök och lägg sedan på överdelarna. Servera gärna med grönsaksstavar.