Mortlat kryddsmör

Mortlat kryddsmör

5 ingredienser

5 m

När du mortlar hela kryddor kommer smakerna fram mer än om du använder färdigmalda kryddor. Det får du testa i det här kryddsmöret med kummin, fänkål, rökt paprikapulver och senapspulver. Kryddsmöret går utmärkt att frysa in och ta fram när det vankas grillmiddag.

Tips! I stället för att rulla in kryddsmöret i smörpapper kan du vispa det fluffigt med elvisp och sedan enkelt klicka över det du önskar smaksätta.

Ta fram det bästa med Colman’s
Colman’s_produktbild_01

Ta fram det bästa med Colman’s

Colman’s heta, karaktäristiska smak kommer från en speciell blandning av olika ljusa och mörka senapsfrön.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 0,5 tsk colman's senapspulver
  • 0,5 tsk hel kummin
  • 0,5 tsk fänkålsfrö
  • 0,5 tsk rökt paprikapulver
  • 100 g smör, rumsvarmt

Gör så här

  1. Lägg alla kryddor i en mortel och mortla till ett mellanfint pulver.
  2. Blanda kryddblandningen med smöret. Rulla in i smörpapper. Låt stelna i kylen.
  3. Skär smöret i skivor. Servera till grillad fisk, kyckling eller grillade grönsaker.
TIPS!
Tips från Colman´s
Fusk-bearnaisesås på ett kick

Tips från Colman´s

Fler smakrika recept med Colman's senapspulver hittar du här

Läs mer