Smula ner jästen i en degbunke och tillsätt sedan rumsvarmt vatten, socker, ägget och olja. Blanda på låg fart tills allt är blandat väl och jästen är upplöst.
Tillsätt sedan mjölet omgångar på medium/snabb fart och arbeta i ca 5 min. När allt mjöl är i så ska degen släppa från kanterna i degmaskinen, fortsätt att arbeta degen medan du tillsätter saltet. Kör sedan ytterligare 2 minuter.
Tillsätt de soltorkade tomaterna (gärna finhackade), blanda väl och täck sedan över degen med en handduk och lämna för att jäsa i ca 30 min.
Sätt på ugnen på 200 grader varmluft.
Baka sedan ut degen till valfri limpa (jag gör en 5 fläta) och låt sedan jäsa ytterligare 30 min på en plåt med handduk över.
Pensla limpan med uppvispat ägg och strö på sesamfrön och havssalt. Grädda i ca 20-25 min, låt svalna.