Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Kurser
Trädgård
Sök
visa meny för konto
Sparris med citronsmörgrädde
Foto: Johnny Wohlin
Sparris med citronsmörgrädde
0
Spara
Av:
Monika Ahlberg
6
ingredienser
Krispigt, syrligt och ljuvligt gott!
Buffémat
Fest
Förrätter
Svensk/nordisk mat
Ingredienser
36 gröna sparrisar
3 dl vispgrädde
50 g smör
1 citron
salt
malen svartpeppar
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Ansa sparrisen och koka den i ett par minuter i lättsaltat vatten.
Koka upp grädden, tillsätt smöret, skal pch saft av citronen. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
Häll av sparrisen och lägg den på ett stort fat. Häll på citrussmörgrädden och servera, gärna med ett gott bröd till.
Skapa anteckning
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut