Knäckebröd med potatis och forellrom

0 röster
Knäckebröd med potatis och forellrom
Foto: Ann Lindberg

Goda små snittar med knäckebröd, färskpotatis och forellrom.

Kan även serveras på tunt skivand kavring och forellromen kan bytas mot annan rom eller pärlkaviar. /Monika Ahlberg

Visa mer

Du behöver

  • 6 st små bitar knäckebröd
  • 6 st nykokta ljumma färskpotatisar
  • 6 msk créme fraiche
  • 125 g forellrom
  • 1 st röd lök, fint hackad
  • smör

Till garnering

  • gräslök

Gör så här

  1. Bred smör på bröden.
  2. Skiva potatisarna och fördela dem på varje bröd.
  3. Toppa med en klick créme fraiche, generöst med rom och fint hackad rödlök.
  4. Garnera med gräslök.
4 juni 2009

Fler goda recept