Köket.se
Vad vill du laga idag?
Sök
Apelsingriljering för skinkan
0 röster
20 min
Av
Monika Ahlberg
Från
Monikas mat
Julmat
Spännande smak av apelsin på skinkan.
Visa mer
20 min
Du behöver
1
färdigkokt skinka på 3-4 kg
Griljering:
1
ägg
1 msk
Ullas senap eller skånsk senap
2,5 tsk
malen ingefära
1
apelsin, skalet
4 msk
ströbröd
kryddnejlikor
Lägg till i inköpslista
Gör så här
Sätt ugnen på 225 grader. Ta bort nät och svål på den färdigkokta skinkan.
Blanda ihop ägg, senap, ingefära och apelsinskal. Lägg på röran på skinkan. Sikta över ströbröd och stick in kryddnejlikorna.
Griljera skinkan på 225° i cirka 15 minuter men passa noga, griljeringen bränns lätt.
31 mars 2008
Kommentera receptet
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut
Spara
Läs vår kommentarspolicy
Fixa direkt >>
Här är bästa sista minuten presenten!
Sponsrat innehåll
laddar fler recept...
Laddar fler recept...
Du behöver JavaScript aktiverat för att Köket.se ska fungera optimalt.
Läs mer här