Apelsingriljering för skinkan

0 röster
20 min

Spännande smak av apelsin på skinkan.

Visa mer
20 min

Du behöver

  • 1 färdigkokt skinka på 3-4 kg

Griljering:

  • 1 ägg
  • 1 msk Ullas senap eller skånsk senap
  • 2,5 tsk malen ingefära
  • 1 apelsin, skalet
  • 4 msk ströbröd
  • kryddnejlikor

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Ta bort nät och svål på den färdigkokta skinkan.
  2. Blanda ihop ägg, senap, ingefära och apelsinskal. Lägg på röran på skinkan. Sikta över ströbröd och stick in kryddnejlikorna.
  3. Griljera skinkan på 225° i cirka 15 minuter men passa noga, griljeringen bränns lätt.
31 mars 2008
Black friday

laddar fler recept

Laddar fler recept