Sätt ugnen på 175 grader. För att hålla kycklingskivorna varma under tiden som såsen tillreds, sätt in en ugnsform penslad med lite av olivoljan i ugnen.
Skär filéerna i 2 centimeter tjocka skivor, salta och peppra dem på båda sidor.
Häll mjölet på en tallrik och vänd kycklingskivorna i mjölet.
Hetta upp olivolja och hälften av smöret med peperoncinon i en stor panna. Stek kycklingskivorna i
omgångar tills de är gyllenbruna på båda sidor. Tillsätt ytterligare olja om det behövs och placera skivorna i den uppvärmda formen vart eftersom de är klara. Ta upp peperoncinon som kastas.
Koka pasta till servering.
Häll lite olivolja i samma stekpanna och fräs vitlöken i någon minut utan att den får färg. Häll i buljongen, tillsätt citronskivorna och låt såsen puttra under omröring tills den reducerats till ca 1,5 dl.
Rör i citronsaft och kapris, och sjud tills såsen tjocknat något. Rör i smöret och strö sist i persilja.
Vid serveringen skeda lite av såsen över kycklingskivorna.