Börja med att skala och hacka ingefäran och vitlöken fint. Fortsätt med att finhacka chili och skär moroten i mindre bitar. Strimla kinakålen och lägg allt åt sidan tillsammans.
Fortsätt med toppingen, skär gurka, salladslök och koriander fint och låt vila till servering.
Ta fram en mortel och krossa sechuanpepparn.
Använd din största stekpanna, gärna med högkant, och stek ingefära, vitlök och chili i rikligt med matolja.
När det mjuknat, slå på sichuanpepparn och låt det fräsa tillsammans med resten av grönsakerna, förutom toppingen.
Slå på matlagningvin och soja och låt det koka in.
Ta fram en till stekpanna och värm på den, salta och peppra biffen och låt den steka i matolja, i ca 10 sekunder på varje sida.
Strimla lövbiffen och vänd ner den i grönsakspannan. Servera med ris och toppingen på gurka, koriander och salladslök.