I samarbete med Old El Paso

Minitacos med svarta bönor och mango pico de gallo

40 m
12 minitacos
Minitacos med svarta bönor och mango pico de gallo
Foto: Old El Paso
40 m
12 minitacos

Du behöver

  • 2 msk smör
  • 1 klyfta vitlök, pressad
  • 1 grön chilipeppar, tärnad
  • 3 krm malen spiskummin
  • 800 g svarta bönor, avrunna
  • 1 mogen mango, skalad och tärnad
  • 1 mellanstor rödlök, hackad
  • 1 msk hackad koriander
  • 1 pkt Old El Paso Stand ‘N’ Stuff Mini
  • 1 mogen avokado, skalad, urkärnad och skivad
  • 4 msk gräddfil

Gör så här

  1. Värm en stekpanna på medelvärme. Smält smöret och lägg i vitlök. Fräs i 1 minut och tillsätt chilipeppar och spiskummin. Rör om och stek i 1 minut.
  2. Blanda i de svarta bönorna och 3 msk vatten. Salta och peppra efter smak. Fräs i 6–8 minuter och rör då och då. Avlägsna från plattan.
  3. Blanda mango, rödlök och koriander i en skål. Strö över salt och peppar och blanda.
  4. Häll de varma svarta bönorna i tortillabåtarna. Lägg på mangoblandning på toppen och sätt en skiva avokado i varje tortilla. Häll på lite gräddfil och njut!
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från Old El Paso

Visa alla recept från Old El Paso