I samarbete med Old El Paso

Minitacos med frukt och honung

Minitacos med frukt och honung
Foto: Old El Paso

Krispiga ”tortillabåtar” fyllda med färsk frukt, yoghurt och strilad söt honung är det perfekta avslutet på en sommarfest eller grillkväll.

28 augusti 2017
10 m
4

Du behöver

  • 1 pkt Old El Paso Mini Soft Flour Tortillas
  • 25 g osaltat smör, smält
  • 200 g små jordgubbar, i halvor
  • 160 g blåbär
  • 1 liten mogen mango, skalad och tunt skivad
  • 3-4 msk grekisk yoghurt
  • flytande honung
  • myntakvistar, till garnering

Gör så här

  1. Värm ugnen till 200 grader (180 grader i varmluftsugn). Pensla lätt insidan av tortillabröden med smält smör. Lägg på ett osmort bakplåtspapper. Grädda i 4–5 minuter eller tills kanterna på tortillabröden har fått lite färg. Låt svalna.
  2. Fyll varje tortillabröd med jordgubbar, blåbär och mangoskivor. Toppa med en sked yoghurt och ringla honung ovanpå. Garnera med en kvist mynta (om så önskas) och servera genast.
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från Old El Paso

Visa alla recept från Old El Paso