• Meny
  • Köket.se
  • Sök
  • Kontomeny

Minipavlovor med yoghurt och bär

Minipavlovor med yoghurt och bär
Foto: WW ViktVäktarna

Minipavlovor med yoghurt och bär

4 steg att laga

7 ingredienser

35 m

Marängbotten toppad med yoghurt och färska bär. Vill du hellre göra en stor pavlova istället för flera små går det precis lika bra.

Klicka här för att få fler smarta recept eller bli medlem i WW ViktVäktarna.

läs mer
ww minipavlova points

Ikonerna visar SmartPoints för de olika planer du kan bli matchad med som WW ViktVäktarna medlem >>

Ingredienser

portioner4 portioner

maräng

  • 2 äggvitor
  • 0,5 tsk citronsaft, färskpressad
  • 1 msk honung

Topping

  • 3 msk florsocker
  • 1 dl turkisk lättyoghurt 3.5 %
  • färska bär
  • färsk citronmeliss

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 100 grader.
  2. Vispa äggvitor till hårt skum i en ren bunke. Häll i citronsaft och honung och fortsätt vispa så att allt blandar sig.
  3. Lägg bakplåtspapper på en plåt och gör fyra runda pavlovor. Ställ in i ugnen i ca 20 minuter. Ta ut och låt svalna.
  4. Blanda yoghurt med florsocker och lägg en klick yoghurt på varje maräng. Toppa generöst med färska bär och citronmeliss.
TIPS!
ViktVäktarna Lätta kanelbullar

Fler tips från WW ViktVäktarna