Grillad fläskkarré med pilaff och grönsaker

4

Du behöver

  • 4 skivor fläskkarré med ben (220 g)
  • 2 dl kokt avoriris
  • 1 st broccolihuvud
  • 1 knippe rädisor
  • 0,5 st purjolök
  • 1 st röd paprika
  • 1 st knippe örter
  • 1 msk olivolja
  • salt och peppar

Till servering:

  • 4 msk matlagningsyoghurt

Gör så här

  1. Salta och peppra köttskivorna. Stek eller grilla på hög värme i ca 3 min på varje sida. Kör i ugn på 170° i 7 min.
  2. Plocka broccolin i små buketter och koka i lättsaltat vatten i 2 min. Skiva purjolök, rädisor, paprika och grovhacka örterna. Stek riset i olivolja utan att det får färg och tillsätt grönsakerna.
  3. Tillsätt till sist örterna och smaksätt med salt och peppar.
  4. Servera med matlagningsyoughurt.
Kommentera receptet
hosterbjudande

Fler goda recept