Sallad på varmrökt röding, äpple och pepparrot

7 röster
4
4 portioner

Du behöver

  • 400 g varmrökt röding
  • 2 l sallad (t ex ekblad-, frissé-, roman-, blad- eller isbergssallad)
  • 1 st skalad rödlök
  • 1 burk majs
  • 1 knippe rädisor
  • 0,5 st purjolök
  • 4 st skalade äpplen
  • 2 msk riven pepparrot
  • 1 msk vinäger
  • 3 msk olivolja
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Plocka och skölj salladen. Strimla rödlök, rädisor, äpple och purjolök. Blanda olja, vinäger och pepparrot. Smaksätt med salt och peppar.
  2. Blanda sallad, grönsaker och dressing, salta och peppra. Servera tillsammans med den varmrökta rödingen.
15 november 2007

Fler goda recept