Sallad på varmrökt röding, äpple och pepparrot

15 november 2007
4

Du behöver

  • 400 g varmrökt röding
  • 2 l sallad (t ex ekblad-, frissé-, roman-, blad- eller isbergssallad)
  • 1 st skalad rödlök
  • 1 burk majs
  • 1 knippe rädisor
  • 0,5 st purjolök
  • 4 st skalade äpplen
  • 2 msk riven pepparrot
  • 1 msk vinäger
  • 3 msk olivolja
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Plocka och skölj salladen. Strimla rödlök, rädisor, äpple och purjolök. Blanda olja, vinäger och pepparrot. Smaksätt med salt och peppar.
  2. Blanda sallad, grönsaker och dressing, salta och peppra. Servera tillsammans med den varmrökta rödingen.
Visa mer
Kommentera receptet
Vårkampanj

Fler goda recept