Mexikansk vegosoppa med nachochips

KNORR Mexikansk Vegetarisk Soppa med Nachochips
Foto: Knorr

Mexikansk vegosoppa med nachochips

9 ingredienser

25 min

Denna kryddstarka soppa med chipotle, majs och röd paprika är en favorit i det mexikanska köket – servera med riven ost för extra njutning!

Knorr tipsar!
Knorr buljonger - uppdaterad igen

Knorr tipsar!

Förenkla din matlagning med en buljongtärning från Knorr. Hitta alla smaker och priser här!

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 1 rödlök
  • 1 röd paprika
  • 400 g krossade tomater
  • 1 msk chilisås
  • 1 Knorr grönsaksbuljongtärning
  • 100 g fryst majs
  • 40 g tortillachips
  • 1 burk kidneybönor (à 230 gram, avrunnen vikt)
  • 2 avokador

Gör så här

  1. Hacka löken och tärna paprikan.
  2. Hetta upp lite olja i en stekpanna och fräs löken tills den är mjuk i ca 1-2 minuter. Tillsätt paprikan och stek ytterligare någon minut. Rör sedan ned krossade tomater, chipotlesås, buljong och majs. Låt sjuda i 12-15 minuter.
  3. Servera soppan i skålar toppade med nachochips och gärna med riven ost och tärnad avokado.
TIPS!
Fler smakrika recept från Knorr!
Knorr Risotto med miso och brynt smör

Fler smakrika recept från Knorr!

Mustiga grytor, smakrika soppor och härliga one pot-recept!

Läs mer