I samarbete med Old El Paso

Mexikansk pulled pork med krämig coleslaw

5 h
6
Mexikansk pulled pork med krämig coleslaw
Foto: Old El Paso
5 h
6

Du behöver

  • Pulled Pork
  • 1,5 kg benfri fläskkarré
  • 2 msk flingsalt
  • 1 tsk nymalen svartpeppar
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 tsk cayennepeppar
  • 2 gula lökar
  • 1 hel vitlök
  • 1 flaska rökig bbq-sås (250 ml)

Coleslaw

  • 300 g vitkål, strimlad
  • 1 morot, riven
  • 1 dl majonnäs
  • salt och peppar
  • kummin

Servering

  • 2 pkt Old El Paso™ Stand ‘N Stuff Mini Tortillas
  • eventuellt färsk koriander

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 125 grader. Torka av köttet och gnid in alla kryddorna. Lägg köttet i en ugns-tålig gryta med lock.
  2. Skala och skär den gula löken i klyftor. Skala vitlöken. Lägg all lök runt omkring köttet i grytan. Häll på bbq-såsen så köttet och löken täcks. Låt stå under lock i den nedre delen av ugnen i minst 5 timmar eller tills det går att dra sönder köttet i trådar. Dra sönder hela köttet och blanda upp med såsen.
  3. Blanda kål och morötter med majonnäs. Smaka av med salt, peppar och kummin. Servera coleslaw och pulled pork i tortillabåtarna!

Vill du ha fler inspirerande recept från Old El Paso?

Här har vi samlat våra populäraste recept!

Old El Paso headerbild
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från Old El Paso

Visa alla recept från Old El Paso