I samarbete med Old El Paso

Mexikansk pulled pork med krämig coleslaw

Mexikansk pulled pork med krämig coleslaw
Foto: Old El Paso
5 h
6

Du behöver

  • Pulled Pork
  • 1,5 kg benfri fläskkarré
  • 2 msk flingsalt
  • 1 tsk nymalen svartpeppar
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 tsk cayennepeppar
  • 2 gula lökar
  • 1 hel vitlök
  • 1 flaska rökig bbq-sås (250 ml)

Coleslaw

  • 300 g vitkål, strimlad
  • 1 morot, riven
  • 1 dl majonnäs
  • salt och peppar
  • kummin

Servering

  • 2 pkt Old El Paso™ Stand ‘N Stuff Mini Tortillas
  • eventuellt färsk koriander

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 125 grader. Torka av köttet och gnid in alla kryddorna. Lägg köttet i en ugns-tålig gryta med lock.
  2. Skala och skär den gula löken i klyftor. Skala vitlöken. Lägg all lök runt omkring köttet i grytan. Häll på bbq-såsen så köttet och löken täcks. Låt stå under lock i den nedre delen av ugnen i minst 5 timmar eller tills det går att dra sönder köttet i trådar. Dra sönder hela köttet och blanda upp med såsen.
  3. Blanda kål och morötter med majonnäs. Smaka av med salt, peppar och kummin. Servera coleslaw och pulled pork i tortillabåtarna!
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från Old El Paso

Visa alla recept från Old El Paso