I samarbete med Melleruds alkoholfria pilsner

Melleruds Alkoholfria Pilsner 0,5 % är något så ovanligt som en 100% ekologisk, alkoholfri pilsner gjord med vårt svenska mathantverk i tankarna. I all sin enkelhet har den en tydlig fyllighet som kombinerat med en delikat beska ger den oväntat mycket karaktär.
Här nedan hittar du recept skapade av några av Sveriges mest spännande kockar just nu. De har en sak gemensamt, de kombinerar traditionella smaker med massor av nytänk. Det här kan bli alla tiders smakupplevelse, tror vi.
Melleruds Alkoholfria Pilsner

Ugnsbakad röding med smörsås och fänkålssallad
+tips på alkoholfritt
45 min

Råraka med sotad lax, krondillspicklad gurka och forellrom
+tips på alkoholfritt
40 min

Höstig råraka med picklade kantareller och färskost
+tips på alkoholfritt
40 min

Stekt röding med blåmusselsås och fänkålssallad
+tips på alkoholfritt
45 min

Råraka med crème fraiche, rödlök och löjrom
+tips på alkoholfritt
30 min

Konfiterad potatis med biff, persillade och brynt smörskum
+tips på alkoholfritt
45 min

Vit sparris med pocherat ägg och brynt smör hollandaise
+tips på alkoholfritt
30 min

Rimmad torsk med vitvinssås, grön sparris och krossad vitlökspotatis
Thomas Sjögren+tips på alkoholfritt
50 min

Parmesanbiffar i gräddsås
+tips på alkoholfritt
40 min

Krämig kycklinggryta med bacon
+tips på alkoholfritt
45 min

Krämig viltpanna med kantareller
+tips på alkoholfritt
30 min

Kroppkakor med grillad spetskål, rökt fläsksida och vinägrett på brynt smör
Emma Shields+tips på alkoholfritt
1 h
Fler tips!

Jennie Walldéns 12 godaste helgrecept
En asiatisk twist på klassiska maträtter.

Smörgåstårta - godaste recepten!
En given favorit på födelsedagskalas, dop eller studentmottagning.

Läskande rabarberdrinkar
Från sangria och margarita till mojito - alla med sötsyrlig smak av rabarber.

Recepten från Benjamin's
Ingen långhelg utan något smarrigt från nya säsongen av Benjamin's.

Bästa vinet till grillad fisk och skaldjur
Sommelier Maya Samuelsson förklarar vilka vita viner som passar till vilken fisk!