Ren- och matvetesauté med cashewnötter

0 röster
4
4 portioner

Du behöver

  • 1 förp renskav (tinat)
  • 2 dl matvete
  • 3,5 dl vatten
  • 1 morot
  • 1 bit selleri
  • 1 purjolök
  • 10 champinjoner
  • 1 rödlök
  • 1 kålrabbi
  • 8 cashewnötter
  • 1 msk blötlagda russin
  • 1 knippe persilja
  • 1 msk olja
  • 1 dl yoghurt
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Blanda vete och vatten. Koka i microvågsugn 12 minuter på halv effekt. Skala och riv grovt rotfrukterna och koka därefter lätt i cirka 2-4 minuter.
  2. Skiva champinjoner, purjo- och rödlök. Stek renskaven i en wokpanna i olja. Tillsätt grönsakerna, rotfrukterna, matveten, russin, nötter och finhackad persilja. Krydda med salt och peppar.
  3. Servera med yoghurt och gärna äppelchutney.
15 november 2007
Höstkampanj

laddar fler recept

Laddar fler recept