Grillade fiskbullar med stekta nudlar

0 röster
4

Snabblagat recept med fiskbullar och stekta nudlar.

Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 0,5 medelstor purjolök
  • 1 gul paprika
  • 1 röd paprika
  • 1 stånd fänkål
  • 1 medelstor squash
  • 1 morot
  • 200 g nudlar
  • Woksås:
  • 3 msk soya
  • 1 msk fisksås
  • 2 msk sweetchili
  • 1 förp fiskbullar i buljong
  • 1 msk olja
  • 1 kruka hackad koriander

Gör så här

  1. Skölj, ansa och skär purjolök, paprikor, fänkål och squash i strimlor. Skala moroten och skär även den i strimlor. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisning. Spola dem sedan i kallt vatten. Blanda ingredienserna till woksåsen.
  2. Skölj buljongen av fiskbullarna. Grilla eller stek fiskbullarna i olja i en grill- eller stekpanna. Fräs grönsakerna nästan mjuka på hög värme i en djup teflonstek- eller wokpanna. Rör ner woksåsen och låt puttra ett par minuter. Rör ner koriandern och servera.
17 april 2008
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept