Revbensspjäll med äppelcoleslaw

0 röster
50 min
4

Lättlagad och fräsch mat på revbensspjäll.

Visa mer
50 min
4
4 portioner

Du behöver

Revbensspjäll

  • 1,5 kg Revbensspjäll
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk farinsocker
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk barbequekrydda
  • salt och peppar

Äppelcoleslaw

  • 2 äpplen
  • 0,5 röd lök
  • 1 dl gräddfil
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 kruka persilja
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Blanda samtliga ingredienser till revbenspjällen och pensla noga runt om spjällen.
  2. Stek i ugn på 180 grader ca 40 minuter. Krydda med lite extra salt och skär upp vid servering.
  3. Blanda gräddfil med senap och smaka av med vinäger, salt och peppar. Vänd ner äpplen, rödlök och persilja.
  4. Smaka av ytterligare en gång. Servera till revbenspjällen.
26 februari 2008

Laddar fler recept