Matjesillscheesecake med rödlök och dill

15 november 2007
4

Du behöver

  • 200g kavring
  • 25g smält smör
  • 150 matjesill
  • 3 dl kesella
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 st rödlök finhackad
  • 3-4 msk citronsaft
  • 3 gelatinblad
  • dill
  • gräslök
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Mixa kavring och häll i smält smör. Lägg i botten på en form med löstagbara kanter. Ställ kallt. Hacka matjesill och blanda med den finhackade rödlöken, kesella, creme fraiche, hackade örter och smaka av med salt och peppar. Blötlägg gelatinbladen. Koka upp citronsaften och lägg i gelatinbladen. Blanda med resten och häll i formen. Låt stå kallt minst 2 timmar innan servering.
Kommentera receptet
hosterbjudande

Fler goda recept