Pizza Zanzibar

0 röster

Du behöver

  • 340 gram köttfärs
  • 2 st rödlökar, hackade
  • 2 st vitlöksklyftor, hackade
  • 2 st chili, hackade
  • 2 tsk curry
  • 0,5 dl vitkål, strimlad
  • 2 st ägg, vispade
  • 1,25 dl olja
  • 8 st wraps

Gör så här

  1. Blanda köttfärs och lök med händerna och stek i panna på medelhög värme till gyllenbrun färg i ca 3 minuter. Tillsätt sedan viltlök, chili, curry och vitkål och rör om. Låt koka på låg värme i 20 minuter. Häll ut på pappershanduk, låt rinna av och låt sedan svalna lätt.
  2. Häll köttblandningen i en stor skål, tillsätt äggen och blanda.
  3. Lägg ut två wraps omlott och pensla med olja. Tillsätt 1 ½ dl av kött- och äggblandningen i mitten och vik in sidorna. Fortsätt på samma sätt med resterande wraps.
  4. Värm en matsked olja en stekpanna på medelhögvärme. Stek wrapsen i ca 2 minuter, vänd och stek i ytterligare 2 minuter till gyllenbrun färg. Forsätt med resterande wraps och tillsätt mer olja om nödvändigt.
15 november 2007

laddar fler recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

Laddar fler recept