Månadens bok - extra bra priser på kokböcker

Tillåt oss presentera konceptet månadens bok! På denna sida kommer vi varje månad att uppdatera med en specifik ny titel som du kan köpa till extra bra pris, just nu, direkt här på Köket.se. En perfekt present att unna dig själv eller att ge till någon du tycker om!

Månadens bok oktober är: Morberg lagar vilt med Per Morberg, 179 kr (fd pris 269 kr). 

Viltkött, vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt, nyttigt och så långt bort från matindustrin man kan komma. Så varför äter vi inte mer vilda råvaror? Vet vi ens hur vi ska tillaga dem?

Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat, fiskat och plockat i skogen. I sin bok berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand, rapphöna, fasan och ripa, när på säsongen fisk som torsk, öring, gös, sik och abborre är som bäst och vilka gröna delikatesser han brukar hämta i naturen. Men framförallt bjuder han på 100 nya recept på allt från pepprig rådjursrygg med rödvinssås till älgsouvlaki med grekisk bondsallad, plommonspäckat vildsvin, fasan med röd coleslaw, smörstekt gös med kantareller och mazarinkaka med skogens bär.

Köp Morbergs bok här! 

Goda recept från Morberg