Kyckling i rosmarinbuljong

0 röster
2

Du behöver

  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 4 dl kycklingbuljong
  • 1 kvist rosmarin
  • 3 späda morötter
  • 4 potatisar
  • 4 skållade tomater
  • 2 kycklingbröst
  • 0,5 litet blomkålshuvud
  • 1 litet broccolistånd ev
  • 3 msk färskost eller kesella
  • salt och peppar
  • 1 msk olivolja

Gör så här

  1. Skiva lök och vitlök, svetta i olja. Läg ned potatisen, skuren i klyftor. Slå på kycklingbuljongen och lägg ned rosmarin. Låt puttra innan morötterna läggs ned.
  2. Skär kycklingbrösten i långa remsor och lägg ned i buljongen tillsammans med resterande grönsaker.
  3. Rör samman färskost/kesella med salt, peppar och lite olivolja.
15 november 2007

Laddar fler recept