Omelettrulle med ramslöksgetost

Omelettrulle med ramslöksgetost
Foto: TV4
Malin Söderström
Malin Söderström

Omelettrulle med ramslöksgetost

7 ingredienser

En härlig omelettrulle med ramslöksgetost, perfekt på brunchen.

Recept beräknat till 6-8 pers på buffé.

Gräslök med lite finhackad vitlök kan användas om det ej finns ramslök att få tag på.

Iglaset serveras en

Rooiboslemonad

.

Se Malin Söderströms

vårbrunch i Nyhetsmorgon

.

Ingredienser

  • 6 ägg
  • 3 msk vatten
  • salt (efter smak)
  • peppar (efter smak)
  • Smör till omeletten
  • 150 g bredbar getfärskost
  • 3 msk ramslök, finhackad

Gör så här

  1. Vispa samman ägg med vatten och krydda med salt och peppar.
  2. Hetta upp en stekpanna, i med smör och slå i hälften av äggsmeten.
  3. Låt sätta sig lite i botten innan omeletten rörs runt.
  4. Stek gyllenbrun och fös ner på en tallrik eller skärbräda.
  5. Låt svalna lite.
  6. Gör en till tunn omelett.
  7. Rör undertiden samman färskost med ramslök.
  8. Smaka av med salt och peppar.
  9. Bred på omeletten och rulla samman som en rulltårta.
  10. Skär i stubbar.