Getostgratinerade vårprimörer med halstrad gös

0 röster
4

Du behöver

  • 1 knippe späda morötter
  • 1 knippe sticklök
  • 250 g grön sparris
  • 100 g sockerärtor
  • 100 g riven getost
  • 4 bitar gös med skinn à 80 g

Gör så här

  1. Skölj och skala alla grönsaker. Sätt ugnen på 250°, grill. Koka i lättsaltat vatten så att grönsakerna fortfarande är spänstiga. Kyl ned i iskallt vatten och lägg upp i ugnsfast form. Strö osten över. Ställ in i ugnen och ge fin färg.
  2. Hetta upp en gjutjärnspanna och gnid in fiskskinnet med olja, strö ett lätt saltlager i pannan och stek fisken på skinnsidan. Vänd upp skinnet och servera på de gratinerade grönsakerna.
15 november 2007
Box på köpet

laddar fler recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

Laddar fler recept