Creme Brylè med apelsin,kanel och pomeranskal

0 röster
6
Visa mer
6
6 portioner

Du behöver

  • 375 g grädde
  • 125 g mjölk
  • 0,5 vaniljstång
  • 1 kanelstång
  • 2 g pomeransskal
  • 75 g socker
  • 120 g äggula
  • 100 g råsocker

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 90 grader varmluft.
  2. Koka upp grädde, mjölk, kanelstång, pomeransskal och vaniljstång. Låt svalna.
  3. Vispa lätt upp äggulan och sockret, tillsätt i gräddblandningen. Sila.
  4. Fyll sedan formarna nästan fulla.
  5. Sätt in formarna i ugnen och baka i ca 60 minuter, låt svalna.
  6. Strö sedan råsocker på den bakade krämen och karamellisera med en brännare. Servera.
15 november 2007

laddar fler recept

Laddar fler recept