Lyxig korv i bröd med tryffelmajonnäs och rostad purjolök

Lyxig korv med bröd med tryffelmajonnäs och rostad purjolök
Foto: Köket

Lyxig korv i bröd med tryffelmajonnäs och rostad purjolök

12 ingredienser

40 m

Klassisk korv med bröd - med lite lyxigare tillbehör. Toppa korven med egen rostad lök, syrlig rödkål och krämig tryffelmajonnäs.

Ingredienser

portioner korvar

Rostad purjolök

  • 0,5 purjolök
  • olivolja

Tillbehör

  • 0,25 rödkål
  • 0,5 citron, salt
  • 1 tsk olivolja
  • salt
  • svartpeppar

tryffelmajonnäs

  • 1 dl Hellmann's majonnäs
  • tryffelolja
  • 4 lammkorvar
  • smör, till stekning
  • 4 korvbröd

Gör så här

Rostad purjolök

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Skiva purjolöken fint och lägg ut i en ugnsfast form. Ringla över lite olivolja och rosta i 15-20 minuter.

Tillbehör

  1. Strimla rödkålen fint och blanda runt med citron och olja. Smaka av med salt och peppar.

Tryffelmajonnäs

  1. Gör tryffelmajonnäsen genom att blanda majonnäs med tryffelolja. Droppa försiktigt och smaka av.
  2. Stek lammkorven i smör eller lägg på grillen. Servera i korvbröd med rödkålen, den rostade purjolöken och tryffelmajonnäsen.