I samarbete med Hellmann's

Lyxig korv i bröd med tryffelmajonnäs och rostad purjolök

3 röster
40 m
4 korvar
Lyxig korv med bröd med tryffelmajonnäs och rostad purjolök
Foto: Köket
40 m
4 korvar
4 portioner

Du behöver

Rostad purjolök

  • 0,5 purjolök
  • olivolja

Tillbehör

  • 0,25 rödkål
  • 0,5 citron, salt
  • 1 tsk olivolja
  • salt och svartpeppar

Tryffelmajonnäs

  • 1 dl Hellmann´s majonnäs
  • tryffelolja
  • 4 lammkorvar
  • smör, till stekning
  • 4 korvbröd

Gör så här

  1. Rostad purjolök
    Sätt ugnen på 175 grader. Skiva purjolöken fint och lägg ut i en ugnsfast form. Ringla över lite olivolja och rosta i 15-20 minuter.
  2. Tillbehör
    Strimla rödkålen fint och blanda runt med citron och olja. Smaka av med salt och peppar.
  3. Tryffelmajonnäs
    Gör tryffelmajonnäsen genom att blanda majonnäs med tryffelolja. Droppa försiktigt och smaka av.
  4. Stek lammkorven i smör eller lägg på grillen. Servera i korvbröd med rödkålen, den rostade purjolöken och tryffelmajonnäsen.
5 april 2018

Fler goda recept