Skagentopp med räkor

ca 20 min + 3 h i kyl
4
Skagentopp med räkor
Foto: tv4

Förrättstoast på formbröd med räkröra, dill och krossade ostbågar.

13 november 2013
ca 20 min + 3 h i kyl
4

Du behöver

  • 8 skivor formfranska
  • ca 50 g majonnäs
  • 2 msk kaviar på tub
  • 1 msk hackad gräslök
  • 1 msk rödlök
  • 1 msk dill

Garnering

  • ostbågar
  • räkor
  • löjrom eller svart kaviar
  • dill
  • citron

Gör så här

  1. Tag ut en rundel med ett litet glas ur varje brödskiva. 
  2. Rör ihop ialla ingredienser.Tag hälften av smeten och bred ut på hälften av rundlarna. Resten av brödrundlarna lägger du som ett lock på bakelserna. Lägg på resten av smeten ovanpå och på sidorna.
  3. Täck över och ställ in i kylen i ungefär 3 timmar.
  4. Före servering rullar du varje bakelse i finkrossade ostbågar och dekorerar med räkor, löjrom, citronskiva och dill.
Kommentera receptet
hosterbjudande

Fler goda recept