Jordärtskocksrårakor med löjrom

0 röster
4

Du behöver

  • 200 g (4-5 st) potatisar av mjölig sort
  • 200 g ( 6 st ) jordärtskockor
  • 1 tsk gourmetsalt
  • 3 msk smör
  • 0,5 dl crème fraiche
  • 0,5 dl löjrom
  • gräslöksstrån till garnering

Gör så här

  1. Skala rotfrukterna och riv dem på rivjärnets grova sida.
  2. Blanda samman potatis och jordärtskocka väl och salta. Klicka ut, gärna i plättlagg, och stek dem gyllene i smör.
  3. Lägg upp vackert på tallrikar och klicka på crème fraiche samt löjrom. Garnera med gräslök och servera genast.
15 november 2007

laddar fler recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

Laddar fler recept