Fruktragu

4

Du behöver

  • 100 g smålök
  • 2 äpplen
  • 1 päron
  • 100 g urkärnade katrinplommon
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • 2 msk konc kycklingfond
  • 0,5 dl matlagningsvin
  • 1 krm svartpeppar
  • 0,5 dl skållad skalad mandel
  • 1 dl basilikablad
  • 1 tsk soja

Gör så här

  1. Skala löken. Ta bort kärnhusen ur frukten och dela den i klyftor. Häll grädden i grytan och lägg i frukten. Tillsätt kycklingfond och vin samt krydda med svartpeppar. Låt det hela koka ca fem minuter. Lägg i mandel och basilkablad. Servera med bandspagetti och stekt kycklinglever, kyckling eller kalkon.
Visa mer
Kommentera receptet
Presenteras av Kökets favoriter

Grytor från kända varumärken

Grytor från kända varumärken Se fler

Fler goda recept