I samarbete med PAUL OCH THOM

Let's go tapas!

Middagsbjudning och idétorka? Varför inte bjuda in till tapasfest – delikata smårätter och ett nytt, avspänt sätt att umgås?

Allt fler svenskar har fått upp ögonen för tapas som bjudmat, och det är inte svårt att förstå varför. Snabblagat, enkelt och festligt passar det lika bra på tjejmiddagen som till mellomyset eller fotbolls-VM-kvällen. 

Serverat på våningsfat och med tandpetare lämnar tapasmåltiden minimalt med disk och maximalt med tid för umgänge. 

Dekorera bordet med rosmarinkvistar eller andra färska örter och duka med rustik keramik och träbrickor för den rätta medelhavsstämningen.
Men vad innehåller egentligen en riktigt bra tapasmiddag? 

Ett busenkelt tilltugg som går snabbt att fixa och dessutom kan förberedas i god tid innan är krispiga Serranochips med dipp. Se hela receptet här >>

 Eller det här tilltugget, färskostfyllda, soltorkade tomater - en riktig höjdpunkt på tapasbordet! Så här enkelt fixar du receptet>>
Vill du ha lite mer mättande känsla, gör focacciabröd som du bakar med just dina favoritsmaker. Prova exempelvis inlagda delikatesser som oliver, kronärtskocka, vitlöksklyftor och soltorkade tomater.

Vad vill barnen ha då?
Bästa charkbrickan har god chans att bli barnens favorit. Många olika alternativ, tydliga smaker och separerade råvaror brukar vara säkra kort för unga smaklökar. Vid charkbrickan är det okej att plocka vad du själv vill ha - en dröm för såväl stora som små.

Hos PAUL & THOM hittar du ett stort utbud färdiga delikatesser för tapasfesten. 
Från chark till ostar, oliver och inlagda, ostfyllda pepperonis. Är du osäker på smaker, finns det såklart färdiga tapasbrickor att köpa.


Fler goda tapasrecept....

 • Minismörgåstårtor – tapas style

  Minismörgåstårtor – tapas style

  Gör smörgåstårta på nytt sätt - i miniformat med smak av tomat, valnöt och ricotta. Toppa med tapas och njut tillsammans med vännerna.
  Sponsrat innehåll
 • Halloumifries med peperonidipp

  Halloumifries med peperonidipp

  Byt ut potatisen mot halloumi! Det här är ett drömmigt gott recept, friterade halloumi fries. Servera med en superenkel, het dipp på färskostfyllda peperonis.
  Sponsrat innehåll
 • Tre minipizzor med tapastoppings

  Tre minipizzor med tapastoppings

  Tapaskväll eller pizzakväll? Bjuder över till båda och servera minipizzor med tapastopping.​ Kan inte bli godare än så!
  Sponsrat innehåll