Liis-Karins räkbakelse

Liis-Karins räkbakelse

Av: Lena Björck

Från: Nyhetsmorgon

12 ingredienser

Festliga bakelser med räkor!

Ingredienser

  • 3 skivor formfranska, per bakelse
  • vispgrädde
  • majonnäs
  • Kalles kaviar
  • dill
  • rödlök, finhackad
  • purjolök, finhackad
  • räkor, finhackade
  • löjrom
  • ostbågar
  • skalade räkor
  • citron

Gör så här

  1. Blanda vispad grädde och majonnäs i lika delar. Tillsätt kaviar, dill, räkor, rödlök och purjolök. Tryck ut brödet med ett glas, till runda bitar. Lägg smeten mellan och runt brödskivorna. Låt allt stå och dra i 24 timmar.
  2. Kör ostbågarna i en mixer. Rulla kanterna på bakelsen i ostbågarna.