Mammas indiska curry

15 november 2007
4

Du behöver

  • 500 g köttfärs
  • 1 msk olja
  • 1 msk currypulver
  • 1 burk Campbells naturell tomatsoppa
  • 2 dl vatten
  • 1 tärnad mango
  • 1 skivad banan
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 dl jordnötter
  • basmatiris till servering

Gör så här

  1. Gör så här:
  2. Fräs currypulvret försiktigt i olja tills det börjar dofta curry, tillsätt färsen.
  3. När färsen är brynt, tillsätt tomatsoppan och vatten och koka upp.
  4. Rosta kokosflingorna i en torr stekpanna.
  5. Servera Bombay-curryn med basmatiris, frukt, kokos och nötter.
  6. Det här var min favoriträtt när jag växte upp, den funkar fortfarande och är faktiskt en mycket fiffig och lättfixad rätt!
Kommentera receptet
hosterbjudande

Fler goda recept