Mammas indiska curry

2 röster
4
Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 500 g köttfärs
  • 1 msk olja
  • 1 msk currypulver
  • 1 förp Campbells naturell tomatsoppa
  • 2 dl vatten
  • 1 tärnad mango
  • 1 skivad banan
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 dl jordnötter
  • basmatiris till servering

Gör så här

  1. Gör så här:
  2. Fräs currypulvret försiktigt i olja tills det börjar dofta curry, tillsätt färsen.
  3. När färsen är brynt, tillsätt tomatsoppan och vatten och koka upp.
  4. Rosta kokosflingorna i en torr stekpanna.
  5. Servera Bombay-curryn med basmatiris, frukt, kokos och nötter.
  6. Det här var min favoriträtt när jag växte upp, den funkar fortfarande och är faktiskt en mycket fiffig och lättfixad rätt!
15 november 2007

Laddar fler recept