Lutfisk med grönärtsås och baconchips

En lutfisk med ärtsås och knaprig sälta till.

27 november 2009

Du behöver

  • 800 g lutfisk
  • 6 dl Bechamelsås
  • 200 g gröna ärtor
  • 12 st skivor bacon

Gör så här

  1. Baka baconet till chips i ugnen tills det att de blir knapriga.
  2. Koka lutfisken i saltat vatten.
  3. Koka upp bechamelsåsen och späd med något av vattnet från lutfiskkoket.
  4. Lägg i ärtorna och låt koka ca 5 minuter.
  5. Mixa såsen slät.
  6. Lägg upp fisken och slå över såsen, garnera med baconchips.
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept

Fler från Leif Mannerström Crister Svantesson

Visa alla recept från Leif Mannerström Crister Svantesson

Fler från Nyhetsmorgon

Visa alla recept från Nyhetsmorgon