Laxwok med snabbnudlar och grönsaker

0 röster
4

Vem sa att snabbnudlar inte är gourmetmat? Tillsammans med stekta laxkuber och färdigköpt teriyakimarinad och sweet chilisås blir det en riktig festmåltid. Snabblagad fredagsmat eller som efter jobbet-middag.

Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 400 g laxfilé
  • 1 dl teriyakimarinad
  • 2 paket snabbnudlar
  • 1 zucchini
  • 1 broccoli
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • sweet chili
  • sesamolja
  • kinesisk soja
  • salt och malen vitpeppar

Gör så här

  1. Skär laxen i tärningar och lägg i marinaden. Skär alla grönsaker i fina munsbitar.
  2. Tillaga nudlarna enligt anvisning på paketet. Lägg i grönsakerna samtidigt.
  3. Hetta upp en panna och snabbstek laxen i knappt 1 minut. Laxbitarna får gärna vara en smula råa i mitten.
  4. Servera nudlar och grönsaker i skålar. Krydda med salt och peppar, sweet chili, soja och sesamolja. Fördela laxen ovanpå.
26 januari 2009

Laddar fler recept