Laxtoast med kapris och dill

Laxtoast med kapris och dill
Foto: TV4

Laxtoast med kapris och dill

Av: Bengt - Öckerö

Från: Halv åtta hos mig

7 ingredienser

15 m

En klassisk och god toast med kallrökt lax, lök, kapris och dill.

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig, och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Ingredienser

portioner
  • 4 skivor vitt bröd
  • smör
  • 4 blad isbergssallad
  • 6 skivor kallrökt lax
  • 0,5 gul lök, tunt skivad
  • 4 msk kapris
  • 0,5 kruka dill

Gör så här

  1. Tag fyra stora rostbröd och skär bort kanterna, bred på lite smör. Täck med isbergssallad.
  2. Dekorera med lax lite snyggt. Lägg på tunna ringar med gul lök (efter smak). Dekorera med kapris en dillkvist på varje toast.