Biff Rydbergmacka

0 röster
1

Du behöver

  • 1 formbrödskiva
  • 0,5 potatis med skal
  • 0,5 gul lök
  • 2 inlagda rödbetor
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 oxfilébit
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 ägg
  • smör att steka i
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Stek brödet i smör. Tvätta potatisen och koka den. Tärna köttet grovt. Grovhacka löken och rödbetorna, bryn smör, pressa i en vitlöksklyfta. Stek köttet i vitlökssmöret.
  2. Täck brödet med rödbetshacket och köttet och lägg löken ovanpå. Tärna potatisen. Knäck ägget och lägg äggulan höst upp på mackan.
15 november 2007
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept