Kylskåpet du villhöver!

Att välja rätt kyl och frys är ett stort projekt i sig och det finns mycket som ska vägas in – både när det kommer till funktion och design. Här är det flexibla kylskåpet som passar just dig!

Sömlös, minimalistisk och stilren design med flera olika färger och material att välja mellan. Förutom den snygga designen finns även en mängd smarta funktioner. Vad sägs om att slippa behöva frosta av frysen? Ja, du hör ju. Här är kylskåpet du villhöver - oavsett vem du är!

Singel som sällan storhandlar

Då passar det bäst med en delad kyl och frys som inte tar för stor plats och ändå rymmer det du behöver. Samsung Bespoke har ett  All-Around Cooling-system* som fördelar kylan jämt i hela kylen, inklusive dörren, så att dina matvaror håller sig fräscha oavsett var du placerar dem. 

Den stora familjen

Till familjehushållen kan det var skönt att ha en hel kyl och en hel frys – och kanske till om med en tredje modul till den riktigt stora familjen? Ni kan alltid lägga till en ny Bespoke-modul när behovet uppstår. Familjer med en fullproppad frys kan glädjas extra av Bespokes No frostteknik*. Den här frysen håller sig helt frostfri, så du slipper lägga tid och arbete på att frosta av frysen. En dröm! 

Matnörden och finsmakaren​

Vill du ha utrymme att ha olika temperaturer för olika råvaror, samtidigt som du gärna har mycket mat hemma. Då kanske två delade kyl- och frysmoduler är rätt för dig! En kyl för kött, mejeri och andra känsliga råvaror och en för frukt, grönt och dryck? 

Samsung Bespoke går ​att kombinera på ett flexibelt sätt där 4 olika produkttyper blir 8 olika lösningar. Så det passar just dig och din familj. Läs mer här!

 *All-Around Cooling fördelar kylan jämt i hela kylen, inklusive dörren, så matvarorna håller sig fräscha oavsett var de placeras. Genom att cirkulera kalluft och kontinuerligt kontrollera temperaturen säkerställer All-Around Cooling att matvarorna på hyllorna kyls effektivt och håller sig fräscha längre.”

*No Frost-tekniken upprätthåller en konstant, optimal temperatur i hela kylen och stoppar ansamling av is på matvaror, så att maten alltid smakar fräscht.


Läs mer om Samsung Bespoke

Samsung BeSpoke header 5 saker att tänka på när du väljer kyl
Artikel

5 saker att tänka på när du väljer kyl

Det är inte varje dag man köper ny kyl och frys. Vad är då viktigt att tänka på?...

Samsung bespoke flyttbar låda
Artikel

Smart förvaring i kyl och frys

Är det allmänt kaos i ditt kylskåp? Svårt att hitta och strukturera upp? Med smarta...

Kylskåpet du villhöver header NY
Artikel

Kylskåpet du villhöver!

Att välja rätt kyl och frys är ett stort projekt i sig och det finns mycket som ska...

Samsung Så får du maten att hålla längre
Artikel

Så får du maten att hålla längre

Slänger du ofta in maten lite huller om buller i kylskåpet när du kommer hem med...