Finhacka lök och tomat. Hetta upp en panna och stek färsen gyllenbrun i olivolja. Tillsätt lök och tomaterna, fräs cirka 2 minuter till.
Lägg i tacomixen, stek cirka 30 sekunder och tillsätt sedan vatten. Låt koka på låg värme i cirka 2 minuter. Smaka av med salt och peppar
Ananas- och granatäppelsalsa
Dela granatäpplet och slå ur kärnorna. Skala och skär ananasen i mindre bitar. Hacka gurka och lök fint.
Blanda försiktigt granatäpple, ananas, gurka, lök, persilja, mynta, kryddorna, finrivet limeskal (tvätta lime ordentligt innan), pressad limesaft och olja. Smaka av med salt och peppar.
Tahiniyoghurt
Rosta spiskummin och paprikapulver i en stekpanna i 1-2 minuter på hög värme. Blanda sedan alla ingredienser till en slät sås. Smaka av med salt och peppar.
Servera kycklingfärsen i tortillabröd och toppa med en klick salsa och tahiniyoghurt.