Ta varje utbankat kycklingbröst och skär en snitt nästan hela vägen igenom. Vik upp filén, som en fjäril, så den blir dubbel så stor, pensla på lite senap över hela, lägg en skiva sidfläsk på varje sida och lägg på några dragonblad. Rulla ihop och fäst med tandpetare så den håller ihop. Dela på mitten så du får två små rullader.
Stek sedan rulladerna på medelvärme i en den största stekpannan ni äger i smör och olja.
Tillsätt löken och äpplet, som ni skurit i tärningar, till stekpanna och låt allt stekas tillsammans. Vänd rulladerna så de får yta runt om.
När det stekts i några minuter, slå på buljong och cider. Låt det sjuda i cirka 10 minuter, slå sedan på grädde och hackad dragon. Låt koka i 5 minuter, red sedan av såsen med maizena eller toppredning med vetemjöl, till önskad konsistens.
Servera rulladerna med pressad potatis och rikligt med sås.