I samarbete med Kronfågel

Kycklingköttbullar med krämig och smakrik srirachamajonnäs

0 röster
15 m
4
Kronfågel Kycklingköttbullar med krämig och smakrik srirachamajonnäs
Foto: Kronfågel

Testa något nytt och gör köttbullar på kycklingfärs. Servera med en smakrik sojasallad, en krämig majonnäs med smak av sriracha och krispig rostad lök! Snabbt, gott och enkelt vilket gör rätten perfekt till veckans alla dagar.

Visa mer
15 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 300 g Kronfågel Kycklingköttbullar
  • rapsolja, till stekning

Srirachamajonnäs

  • 1 dl majonnäs, av god kvalité
  • 1 tsk srirachasås
  • 0,5 tsk risvinäger

Sallad

  • 60 g blandade blad och skott (spenat, mynta och groddar)
  • 2 dl sojabönor, tinade

Servering

  • 300 g äggnudlar
  • 1 dl rostad lök
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Srirachamajonnäs
    Rör ihop ingredienserna till majonnäsen. Låt vila i 5 minuter.
  2. Sallad
    Blanda blad och skott med sojabönor.
  3. Servering
    Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
  4. Stek Kronfågels Kycklingköttbullar runt om i olja i cirka 3 minuter. Servera med nudlar, srirachamajonnäs och rostad lök.
Tips!
Kronfågel kycklingSteak med rökt paprikamajo och rostade rotfrukter

Mumsiga kycklingrecept!

Vill du ha fler goda tips & recept med kyckling?
Klicka här!

4 mars 2019

Laddar fler recept...