Kycklingköttbullar med krämig och smakrik srirachamajonnäs

Kronfågel Kycklingköttbullar med krämig och smakrik srirachamajonnäs
Foto: Kronfågel

Kycklingköttbullar med krämig och smakrik srirachamajonnäs

9 ingredienser

15 m

Testa något nytt och gör köttbullar på kycklingfärs. Servera med en smakrik sojasallad, en krämig majonnäs med smak av sriracha och krispig rostad lök! Snabbt, gott och enkelt vilket gör rätten perfekt till veckans alla dagar.

Kronfågel kycklingköttbullar NY

Färdigstekta kycklingköttbullar från Kronfågel \- Gott & hållbart

Ingredienser

portioner
  • 300 g Kronfågel Kycklingköttbullar
  • rapsolja, till stekning

Srirachamajonnäs

  • 1 dl majonnäs (av god kvalitet)
  • 1 tsk sriracha
  • 0,5 tsk risvinäger

sallad

  • 60 g blandade blad och skott (spenat, mynta och groddar)
  • 2 dl sojabönor, tinade

Servering

  • 300 g äggnudlar
  • 1 dl rostad lök

Gör så här

Srirachamajonnäs

  1. Rör ihop ingredienserna till majonnäsen. Låt vila i 5 minuter.

Sallad

  1. Blanda blad och skott med sojabönor.

Servering

  1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
  2. Stek Kronfågels Kycklingköttbullar runt om i olja i cirka 3 minuter. Servera med nudlar, srirachamajonnäs och rostad lök.
TIPS!
Kronfågel kycklingSteak med rökt paprikamajo och rostade rotfrukter

Mumsiga kycklingrecept!

Vill du ha fler goda tips & recept med kyckling? **[Klicka här!](https://www.koket.se/kronfagel)**