I samarbete med Kronfågel

Kycklinggrillkorv bratwurst med edamameröra

1 röst
30 m
6 korvar
Kycklinggrillkorv bratwurst med edamameröra
Foto: Kronfågel

Grillad korv kan se ut på många vis. Här serveras den med en mixad edamameröra, bacon och ärtskott som topping. Byt ut korvbrödet mot en skiva surdegsbröd som du grillar och ät som våra danska grannar!

Visa mer
30 m
6 korvar
6 portioner

Du behöver

  • 1 förp Kronfågel kycklinggrillkorv bratwurst
  • 1 förp Kronfågel kycklingbacon, knaperstekt
  • 6 korvbröd
  • ärtskott

Edamameröra

  • 3 dl frysta edamamebönor
  • 2 klyftor vitlök
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk citronjuice
  • salt
  • peppar
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Koka upp vatten. Ta kastrullen från värmen, lägg i edamamebönorna och låt ligga 3-4 minuter. Häll av vattnet och kyl bönorna i kallt vatten. Mixa bönorna med samtliga ingredienser till röran. Smaka av med salt och peppar.
  2. Grilla korven och korvbröden. Servera grillad Kycklinggrillkorv Bratwurst i bröd med edamameröra. Toppa med knaperstekt bacon och ärtskott.
3 maj 2019

Laddar fler recept...