Kycklinggrillkorv bratwurst med edamameröra

Kycklinggrillkorv bratwurst med edamameröra
Foto: Kronfågel

Kycklinggrillkorv bratwurst med edamameröra

10 ingredienser

30 m

Grillad korv kan se ut på många vis. Här serveras den med en mixad edamameröra, bacon och ärtskott som topping. Byt ut korvbrödet mot en skiva surdegsbröd som du grillar och ät som våra danska grannar!

Ingredienser

portioner korvar
  • 1 förp Kronfågel kycklinggrillkorv bratwurst
  • 1 förp Kronfågel kycklingbacon, knaperstekt
  • 6 korvbröd
  • ärtskott

Edamameröra

  • 3 dl frysta edamamebönor
  • 2 klyftor vitlök
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk citronsaft
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Koka upp vatten. Ta kastrullen från värmen, lägg i edamamebönorna och låt ligga 3-4 minuter. Häll av vattnet och kyl bönorna i kallt vatten. Mixa bönorna med samtliga ingredienser till röran. Smaka av med salt och peppar.
  2. Grilla korven och korvbröden. Servera grillad Kycklinggrillkorv Bratwurst i bröd med edamameröra. Toppa med knaperstekt bacon och ärtskott.