300 g ris, koka enligt anvisningarna på förpackningen
Gör så här
Gör teriyakisåsen genom att blanda soja, sake, mirin, honung, ingefära, chili och salladslök i en liten skål. Ställ såsen åt sidan.
Värm olja i en stor kastrull och stek kycklingfiléerna vackert gyllenbruna på medelhög värme i 4–5 minuter.
Sänk värmen och tillsätt lök, vitlök och Knorr Fond "Du Chef". Fräs allt i ytterligare 5–7 minuter samtidigt som du rör om regelbundet.
När kycklingen börjar bli färdig tillsätter du teriyakisåsen. Tillsätt morötter och röd paprika. Använd en sked för att ösa såsen över kycklingen så att den blir riktigt saftig. Låt allt sjuda i 3–5 minuter tills kycklingen är helt genomstekt och såsen har fått en läckert tjock konsistens.
Tillsätt sesamolja och låt rätten puttra i ca 30 sekunder.