Kvargscones

34 röster
25 m
16 bitar
25 m
16 bitar

Du behöver

  • 4 dl havregryn
  • 1 dl rågkross
  • 1 dl vetekross
  • 2 dl mannagryn
  • 5 tsk bakpulver
  • 200 g lättkvarg (1 %)
  • 2 dl lätt yoghurt (0,5 %)

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Blanda samman havregryn, rågkross, vetekross, mannagryn och bakpulver.
  3. Tillsätt kvarg och yoghurt och rör ihop. Det blir en ganska lös deg.
  4. Forma degen till 4 runda kakor och lägg på en bakpappersklädd plåt. Skär ett kors i varje kaka så att det blir fyra bitar. Grädda i ugn ca 15 minuter.
Tips!
ViktVäktarna Lätta kanelbullar

Fler tips från WW ViktVäktarna

21 december 2016