Blanda marinaden i en djupskål. Lägg sedan ned räkorna i marinaden och blanda ordentligt, dra plastfolie över skålen och låt marinera i minst 30 minuter.
Chimichurrin
Finhacka persilja och lägg i en skål. Skala och finhacka vitlök. Lägg ned tillsammans med persiljan. Blanda i pressad limesaft, chiliflakes, salt och citronjuice. Om du vill kan du köra lite med stavmixer. Låt stå och dra i 20 minuter.
Skölj paprikan och skär den i stora bitar. Grilla på grillen eller i grillpanna. Skär i små tärningar och tillsätt i chimichurrin. Dela tomaterna i klyftor och skär bort kärnorna. Skär tomatköttet i små tärningar. Tillsätt i chimichurrin.
Servering
Hetta upp en rymlig stekpanna på medelhög värme. Lägg räkorna direkt i stekpannan. Stek dem i cirka 2 minuter per sida till det blir rosa, toppa med chimichurrin och servera genast.